Sunday, 12 January 2014

ALLAH MAKBULKAN DOA MAK...ALHAMDULILLAH, selepas bertahun lamannya....akhirnya abang syuk pulang ke pangkuan mak..dan abang syuk telah pon ceritakan kebenaran yang sebenar pada kami..

Abang syuk sekarang posting di sabah dan tinggal bersama kami...dia terlalu menyesal meninggalkan kak zai dan anak dia.. siapa tak sayang anak wey?

Abang syuk telah pon ceritakan, dia berkenalan perempuan ni bermula dari telefon ajak keluar, then makan, kemudian belanja dia makan, kemudian terlanjur banyak kali...sehingga dia kata dia mengandung ugut untuk berkahwin di siam, mereka berkahwin di siam tapi perkahwinan tersebut adalah sindiket. Perkahwinan tu tidak sah.Kerana perempuan tu menggunakan ic palsu, perempuan ni duduk dengan dia lumut, pernah melarikan kereta pengawai dia hakim nissan natio, pernah juga perangkap pengawai hakim tu.. Abang syuk berkata, dia memasang susuk, dan abang syuk pernah minum benda kotor dari dia (benda perempuan) yang dia sendiri rasa tak tahu kenapa dia nak minum benda benda tu, kata abang syuk, hakim pon begitu juga...sehinggakan pengawai hakim tu hampir becerai sebab perempuan tu, cuma pengawai dia hakim tu terselamat. Abang syuk uga cerita pada kami bahawa, yang dia ni banyak menipu duit orang untuk kesenangan diri dia, dan dia amat licik untuk buatkan semua orang jadi cair pada dia. Dia drama queen bab kata abang syuk. Licik dari ular. Utk pengetahuan kami semua,abang syuk cerita bahawa dia mempunyai anak luar nikah bersama perempuan tu lelaki, nama adib, dan budak tu memang abang syuk tak boleh terima kerana bukan dengan abang syuk sahaja lelaki yang dia tiduri ramai...

Menurut abang syuk dan abang long kata dia juga mempunyai ramai anak, dan semua terkena benda yang sama, kemudian juga abang syuk ada kata mangsa seterus abang syuk ni, dia dah lama aim. Lelaki tu...dan dia juga ada mengambil benda kotor di BATAM INDONESIA untuk diletak pada rumah keluarga orang tu. Abang syuk aku tak cakap pula nama lelaki tersebut yang pasti abang syuk cerita pada mak aku ia adalah pengawai navy di klang.

abang syuk kata, dia polis pon dia boleh santau, dan juga dia pernah naik mahkamah atas kes penceraiaan yang tak sah diterengganu dengan suami keberapa tak pasti la...tapi suami tak sah tu jadi sakit teruk..abang syuk terkena nan die almost 4year, dan mangsa seterusnya abg syuk pernah cerita tapi dia tak percaya. Ramai lelaki jadi godaan dan makanan dia.. benda yang sering dia adalah merupakan kain hantu dia, dia sering menurun dalam bilik gelap dan bilik air..kemudian dia akan masak..

aku seram gila dengar cerita hantu ni. manusia ni patut mati tapi kenapa tak mati?
abang syuk juga ada berpakat untuk cari suami tak sah dia tu dapatkan maklumat, dan maklumat tu pon aku baca.

Aishh.aku teruja kisah si mak sihir nie,sebab aku nak tengok jauh mana perginya dia..