Thursday, 22 December 2011

Aktiviti Cuti Semm Weyy...

Cuti sem ??cuti la sangat kan .. hurmmm macam biasa lahh .. ulang dari penang kedah penang nasib la kan...
Inilah nasib anak kampung macam aku .. aceceh berdrama la pula kannnn >_<
Cuti sem ni aku tak tau apa aktiviti yang aku dah buat , aku rasa semua sama ja kot .. makan tidur makan tidur ja kot .. ishhh dah naik badan ni, lepas ni balik KL kalau Baby Doraemon cakap aku makin besorrr memang aku tak mau jumpa dia .. hukhukhuk .. tapi kan dia cakap dia makin kurus , hmmmm yeker ni ?? ragu-ragu nihhh .. tapi excited la pula kan .. mesti makin kiut miut jer kannnnn ^_^
Aku banyak spend time dengan kaum kerabat aku jer masa cuti ni , especially adik aku tu (~_0)
Adik aku tu  , Aiyshea Okey .. hmm yg ok la sangat tu kan ..dia tu gila posing  dan aku ni la mangsa dia.. kena pula jadi cameragirl tak berbayor .. huhuhu .. if la kan dia tu banyak duit dah lama aku ambik caj , huh ! mungkin inilah dugaaan buat aku kerana ada sepertia dia tu .. atetehteh .. tacing la pula kannnn ..kehkehkeh dengan adik aku tu jangan harap la nak tacing bagai .. kalau aku tacing dengan dia mesti hujan .. kihkihkih ..
Sorang lagi sepupu aku,nama dia Jiehan .. cun la juga kannnn , boleh la kalau nak buat awek  kan .. kahkahkah .. memandai jer kan aku ni .. Jiehan ni pun 2x5 dengan adik aku ni,kaki posing juga .. hmmm nasib baik kaki posing kalau kaki ayam dah lama aku buat sup .. hehehehe ... just kiding :D tapi kan budak dua orang ni kalau saraf dia orang tu tak ok , macam zombi kampung pisang pula .. serammmm nihhhh .. otak gila-gila macam aku juga tapi aku masih boleh dikawal ..cehhhh mengata orang pula kan,aku pun 2x5 kannnn .. kihkihkih .. apapun thanks sangat kat diaorang sebab teman aku masa cuti sem ni so akutak la bosan sangat kan .. bosan kot bila adik aku tak ada,rasa macam aku pula yang jadi adik .. perasan jap .. hehehe .. cuti sem dah nak habis rasa macam malas pula nak balik KL .. acano nihhh .. 911 HELP !ishhhh propa jer lebih kan macam la lepas ni dah tak boleh cuti kan .. kemon emma , chaiyokkkkkk (~_*)

So nak share pic aku masa cuti sem ni  (^_^)